Sommaruppdatering
Kikar in och säger hej! Har haft ett par riktigt bra sommarveckor där jag mått himla bra - glömmer ibland bort att jag har en blogg under sådana tider. Har mest hängt i sommarstugan med Jessica och company, tacksamt i detta väder. Det har blivit mycket bad och vattenlek - ställde mig till och med på vattenskidorna igen. Var 14 år senast men trots det tog jag mig upp utan problem på första försöket - rätt imponerad av mig själv! Himla kul är det iallafall, även om träningsvärken var ett faktum dagen efter. Utöver det har vi hunnit med båttur till Smultronstället och annat kul.
 
Har även hunnit med att hänga med mina östgötska vänner. Möhippa för Stina, Norrköpings-häng med Agnes och sist men inte minst Hasselbacken med Frida och Lisa - hade en grymt rolig helg, det tackar jag dem för!

Igår kom jag tillbaka till Växjö, dock för en snabbvisit. Hängde med Bella och David under dagen och tog en promenad med Matilda och Lollo på kvällen. Fick även träffa sektens nyaste medlem - kattungen Helga! Himla söt. Imorgon ska lägenheten besiktigas, sen är tanken att jag ska hinna med en fika med saknade Hanna innan jag måste bege mig tillbaka till Östergötland igen - på fredag är det nämligen dags för den första upplagan av Eklund Open! B) Blir kvar i Östergötland då det vankas bröllop helgen efter. Därefter drar jobbet igång vilket innebär att jag flyttar tillbaka till Växjö på heltid igen!