Inför sommarstugan
Klockan är 20.50 - jag ska upp vid halv 8 imorron och har inte packat någonting till sommarstugan, så kanske borde sätta igång? Eller nae förresten, orkar inte... :)

Har några dagar i sommarstugan att se fram emot nu! Hoppas på fint väder också. Underbart! Mamma, jag och Agnes var ju som sagt var där från torsdag-söndag förra veckan. Hade superfint väder på fredagen, vi låg och solade ute på vattnet på vattenleksaken, men sen kom det där åskovädret på både torsdagsnatten och fredagsnatten. Haha, shit alltså. Vad jag har hört drabbades hela Östergötland (och kringliggande län) nästan värst - 30.000 blixtar på en natt pratades det om. Spelade in några videor från det, får se om de kommer upp någon gång.

På lördagskvällen var det dock fint väder, och vid 23 bestämde Agnes och jag oss för att ta ett kvällsdopp. Och det finns nog inget bättre än det. Vattnet verkade nästan ljummet, och man kunde flyta runt hur länge som helst verkade det som. Såna kvällar gillar vi!

Så jag ser fram emot skärgårdsbesöket imorgon. Det är inte många veckor kvar på sommaren, så det gäller att ta vara på dem!


Bild från en av sommarens varmaste dagar. Kära båten, Kära vattenleksaken, och Rasmus!