Jag ska ju inte bli hundfrisör iallafall
Men Busan ser väl ändå helt okej ut. Betyget kommer väl ikväll, när hela familjen (utom hundens ägare då) samlas och kan döma mitt arbete. Haha! Men det var ändå ganska gött att få ta hand om sån typ av djurvård: att klippa, bada och hålla på. Det är sånt jag saknar när jag bor i Växjö!
 
Iallafall: har precis pluggat och lyckats få nästan halva arbetet klart. Dags för en promenad med Busan, sen hoppas jag få lite mer gjort. Det svåra arbetet återstår: hitta något vettigt i kurslitteraturen och knyta det till det jag skrivit (haha, vaddå arbetar från fel håll?). Vi blev godkända och fick bra återkoppling på gårdagens redovisning iallafall - så gött! Det är skönt när grupparbeten flyter på och får ett bra slutresultat.
 
Ikväll kommer hela familjen (förutom Madde, den jäveln) samt nära vänner till familjen och äter (mammas kycklingsallad: MUMS). Idag är det 6 år sedan pappa gick bort, så det är skönt att få vara tillsammans.Var ute och tände ett ljus och la rosor vid hans minnesplats, blev så fint!